Vinbladsruller

Vinbladsruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
1 pakkevinblade i salt lage
300 g.oksekød
4 dl.yasmin ris
3 spsk.tomatpure (med top)
1 dl.vand
1 spsk.peber og paprika
3 spsk.olivenolie
 
 Sovs:
1 glasalm vand fra hanen
1 dl.olivenolie
 lidtsalt
 
Opskrift:
Skyld vinbladene grundigt for salt og kom dem evt. i vand natten over. bland alle ingredienser godt sammen. Tag et blad ad gangen og kom farsen i og rul bladene som cigar. Tips: læg ca en spk fars nederst på bladet, buk siderne ind mog midten og rul bladet stramt, på denne måde bliver fyldet i, og kommer ikke ud. kom rullerne i en tykbundet gryde lag på lag. Bland ingredienserne til sovsen og kom dem i gryden til sidst. Koges i lav varme ca 3-4 i en halv time. Spises med tyrkisk yoghurt som er blandet op med knust hvidløg.

Tips:

Hvis man ikke skylder vinbladene grundigt, smager retten af alt for meget salt, kom derfor ikke salt i fyldet.





karakterer:
Opskriften er vist 14603 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal bare prøves, det smager lækkert og er så godt på buffet eller forret.