Kokoskage med ananas

Kokoskage med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
50 g.kokosmel
300 g.sukker
200 g.smeltet margarine eller smør
4 æg
1 tsk.kanel (2 gram)
2 tsk.bagepulver (5 gram)
6 skiver ananas
 
 Pynt
2 dl.abrikosmos -reven chokolade eller kokosmel
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en æggesnaps. Mel, bagepulver og kokosmel blandes i, sammen med det smeltede fedtstof, det hele røres forsigtig sammen til en ensartet masse, som hældes i en springform ( ca. 24 cm.)

Ananasskiverne skæres i stykker og stykkerne vendes i mel blandet med kanel, hvorefter de stikkes ned i dejen.

Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader i ca 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra startten.

Når kagen er afkølet, smøres abrikosmosen på, og kagen drysses med chokolade eller kokosmel

Tips:

738





karakterer:
Opskriften er vist 14821 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu