Elses Boller

Elses Boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette O

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.margarine
1200-1500 g.hvedemel
150 g.sukker
3 æg
3 pakkergær
3 tsk.salt
6 dl.mælk
 
Opskrift:
kom 1200 g. mel i røreskål eller røremaskine. derefter sukker og salt. Margarinen smeltes og mælken hældes i, når det er fingervarmt, opløses gæren i mælke blandingen. æg og væske tilsættes skiftevis. hvis dejen er meget klistret, tilsættes lidt mere mel, gem noget til boller skal slås op. Dejen stilles til hævning på et lunt sted, til den er hævet til dobbelt størrelse. ca. 1/2 time.

Dejen hældes ud på et melstrøet bord og æltes godt igennem. Bollerne formes og sættes på bageplade, og efterhæver til dobbelt størrelse. Bollerne pensles med sammenpisket æg eller mælk, bages på ovnens midterste rille ved 220 grader i 12 - 15 minutter.

Tips:

Disse boller bliver altid rost.





karakterer:
Opskriften er vist 5164 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu