Rosenvandskager (Sønderjysk)

Rosenvandskager (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
0.5 dl.rosenvand
50 g.fedt
200 g.sukker
0.5 dl.mælk
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Lunken mælk og rosenvand tilsættes sukkeret, derpå de øvrige ingredienser. Dejen rulles ud i tykke pølser. Skæres med en kniv.

Bages ved 200 grader C i ca. 8 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 6947 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu