Persillesuppe med hvidløgsrejer

Persillesuppe med hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.Smør
1 Salt
 hvid peber
200 g.Rejer
2 dl.Piskefløde
1 bdt.Persille
1 spsk.Olie
1 Løg
10 dl.Hønsebouillon
1 Groft brød
200 g.Flødeost naturel
2 fedHvidløg
 
Opskrift:
Et halvt bundt plukket persille sauteres i smeltet smør sammen med hakkede løg (1 hvis det er stort eller 2 små løg).

Tilsæt 1 liter bouillon og koger ca. ½ time.

Blendes (evt. med stavblender) og sigtes. Tilsæt flødeost og fløde og smages til med salt og peber.

En pande opvarmes og tilsættes olie. Når olien er meget varm tilsættes presset hvidløg og rejer. Rejerne skal kun lige vendes i olien og serveres straks derefter (ellers bliver rejerne hårde). Suppen hældes oven på rejerne.

Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7503 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu