Forårsruller i miniformat med ris og grønsager

Forårsruller i miniformat med ris og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt af : får ikke mere mad serveret derhjemme

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 De små ruller: Rulledej
 Gulerødder
 tomat(meget lidt tomat)
 bønnespire
 chili
 hakket oksekød
 olivenolie
 soya
 
 Ris: Brune eller vilde (kan switses med grønsagerne)
 
 Grønsager:
 Gulerødder
 tomat
 bønnespire
 bambusskud
 babymajs
 chili
 rødløg
 soya
 
Opskrift:
De små ruller: kødet steges let, grønsagerne tilsættes, til sidst soya, salt og peber. Steges kun meget let. tomaterne steges ikke, men rulles i kolde og udhul dem, så man kun får det yderste med, pakkes ind i rulledej og steges på en pande til de er gyldenbrune. Grønsagerne: steges på wokken, men så de stadig er sprøde. Brug gerne nok tomater til at få lidt "sovs" + salt og peber

Tips:

Man kan dybbe i mangochukny. grunden til at man skal være lidt forsigtig med tomaterne er, at når de bliver varme flyder de ud og det vil gøre dejen blød. men netop også derfor er de rigtig gode til "sovsen".





karakterer:
Opskriften er vist 32573 gange,
og udskrevet 456 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-05 16:07:36
Prøv at tænk lidt,du kan jo blande som du syntes

  -   2010-12-23 18:51:49
Du skriver ikke hvor meget af ingredienserne der skal i, du skriver bare lige hurtigt såd'n og såd'n og såd'n. Meningen er at man også skal vide hvor meget af de forskellige ting der skal i!