Silkeborgkage

Silkeborgkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
400 g.sukker
200 g.smeltet afkølet margarine
300 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
 
 Smørcreme:
275 g.margarine
200 g.flormelis
0.5 dl.kogende vand
 
100 g.kokosmel
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes luftig. Resten af ingredienserne kommes i og piskes sammen. Dejen kommes i en stor bradepande og bages i ovn v.200grader i 20 min. Ingredienserne til smørcremen røres sammen og kommes på kagen når den er afkølet. Kokosmelet ristes på en tør pande og kommes ovenpå smørcremen.





karakterer:
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu