Squashæggekage - Squash æggekage

Squashæggekage - Squash æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 squash i tynde skiver
1 løg i tynde skiver
3 spsk.madolie
8 æg
8 spsk.letmælk minimælk eller vand
 Rigeligt peber
 
Opskrift:
Bred squashskiverne ud på et viskestykke, mens løget pilles, kvartes, skives og brunes i lidt af olien. Hæld dem over på en tallerken, og tør panden godt af. Steg squashskiverne, til kanten bliver gylden i ½ spsk. olie. Der skal fordampe en hel del væde. Tag dem af panden. Hæld resten af olien i panden og stil den over middelhøjt blus. Pisk æg, mælk og peber sammen, hæld massen i panden, og dæmp varmen lidt. Tilsæt løg og squash, og lad æggekagen blive gennembagt under låg over ikke for høj varme. Serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 11470 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu