Gulerodsquashkage

Gulerodsquashkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gulerodsquashkage, billede 4 Gulerodsquashkage, billede 1 Gulerodsquashkage, billede 2 Gulerodsquashkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
225 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Evt. glasur
100 gram Philadelphia Naturel Light 1 bakke indeholder 200 gram.
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Til formen
5 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Formen, der skal være ca. 25 cm i diameter, smøres, og rørsukkeret drysses i.

Æg, rørsukker og olie piskes sammen. De tørre ingredienser blandes og vendes ned i dejen. revne Gulerødder/squash samt knust afdryppet ananas, hakkede valnødder tilsættes, og dejen røres grundigt sammen.

Massen hældes op i formen, og kagen bages midt i ovnen ved 175 grader C alm. ovn i 45-60 minutter.

Kagen vendes ud. Bland ingredienserne til glasuren sammen - gerne ved brug af elpisker - og fordel glasuren over kagen.

Hvis du laver dobbeltportion, kan du bage kagen i en lille bradepande.





karakterer:
Opskriften er vist 25964 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16509 (3930 kcal)
KJ pr. Pers. 1375 (327 kcal)
Vægt ialt 1346 gram
Vægt pr. Pers. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1226 KJ (292 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu