Kyllingefilet med porrer

Kyllingefilet med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : V Nejst

Indsendt :     
Kyllingefilet med porrer, billede 4 Kyllingefilet med porrer, billede 1 Kyllingefilet med porrer, billede 2 Kyllingefilet med porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 kyllingefilet
2 porrer
2 tsk.estragon
5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kyllingefiletterne let og læg dem i en bradepande.

Skær porrerne i skivede og læg dem over filetterne og krydr med estragon, salt og peber. Hæld fløden over og sæt i ovnen 45 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Server med ris eller nye kartofler og salat.

Tips:

det smager himmelsk selv børn elsker dette





karakterer:
Opskriften er vist 41591 gange,
og udskrevet 1070 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-01 18:51:54
kom lidt champignon i, og lavede risblanding til, og det blev spist alt sammen :D

  -   2005-01-01 01:01:01
Brugte ca 350 g. porrer og kun 4 filetter da jeg mener det er nok med en kyllingefilet pr person. Jeg brugte også ren piskefløde, men skulle nok have brugt en madlavningsfløde da saucen blev lidt tynd.