Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Aromatisk kødsovs med pastaskruer

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt af : Gabbigirl

Indsendt :

Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 4 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 1 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 2 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 olie
1 Løg
500 g.hakket. oksekød
1 ds.Flåede tomater
70 g.tomatpure konc.
3 stængerbladselleri
2.5 dl.piskefløde
 Persille
 salt
 peber
 oregano
 Parmasan


Opskrift:

put olie i gryden. Svits løg til de er klare derefter puttes hk oksekød i. Kom flåede tomater, tomatpure, bladselleri, fløde og persille i. Derefter tilsættes salt, peber, oregano og parmasan ost efter smag.

Kødsovsen blandes sammen med pastaskruerne.

Tips:

serveres med flute og en god salat



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (42 stemmer)

Opskriften er vist 93424 gange,
og udskrevet 1751 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Malle  -  2014-06-25 19:10:07
Nu er jeg selv fra Italien og fløde bliver anvendt i pasta retter, så bare giv den gas med fløden! ;) Retten her er virkelig lækker!!! :)

Mette  -  2014-03-31 14:56:50
Fløde hører ikke hjemme en ægte italiensk kødsovs. Svits løg og bladsellri derefter kødet, når tomat og andet er tilsat, tilføj rigelig med god rødvin og lad det simre tre til fire timer...eller til sovsen har sat sig...det er en lille bid af himmelen!!! Nydes med friskrevet parmesan. :-)

Nikita  -  2012-07-29 17:27:34
jeg vil anbefale at brune løgene i gryden først, herefter tager du løgene ud af gryden, og putter kødet i og får det brunet af, når kødet er brunet tilsætter du en dåse flåede tomater(evt med chili) samt løgene, du får bedre smag med fra løgene ved at brune dem i margerine før du puter kødet i, tilsæt evt lidt ekstra margerine efter du tager løgene op, rør det godt sammen, og tilsæt så en til 2 dl vand, det må ikke komme over indholdet i gryden, lad det stå og simre 15 min og put så en lille jævning i, og krydr det med alt og peper lad det simre færdig ca 10 min, og sæt pastaen over mens det simrer færdig, så skulle du gerne have begge ting færdige på samme tid... Bon Apétite

kasper  -  2011-04-18 02:30:56
svits oreganoen af i starten med løgene. ellers giver den næsten igen smag :-)

Bamsen  -  2011-02-12 12:30:48
Ey den vil jeg da prøve og lave Mhhh

Kødsovs elskeren  -  2011-01-11 16:58:08
Det smager super godt, og der kan sagtens puttes bacon i.. :-)

mikkel  -  2010-10-29 11:01:25
det ser rigtig godt ud, den tror jeg at jeg vil lave.

bob  -  2010-08-07 14:45:12
øh det er vel ganske åbenlyst at når du kommer kød i en ret, at du ikke spiser den hvor kødet er råt. om du kommer kødet i før eller efter fx løg er fløjtende ligegyldigt, det eneste er bare at for meget væske = kødet koger i stedet for at stege.

  -  2009-01-18 16:41:23
God salat er vel det man selv syntes er god salat ;)

laten  -  2008-05-23 16:20:24
god salat, hvad er en god salat

mads  -  2008-01-09 19:12:47
skal det ikke nevnes hvor lang tid det skal være i gryden

Henning  -  0000-00-00 00:00:00
Det bør vel nævnes, at hakkekødet skal brunes grundigt inden øvrige ingredienser tilsættes