Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler

Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rabarber-agurksalat:
2 cm.friske ingefær
1.5 dl.lagereddike
0.5 dl.vand
100 g.sukker
1 knsp.salt
1 bdt.rabarber (ca. 500 g)
1 agurk
 
 Karbonader:
400-500 g.hakket kalve og svinekød
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Stegte kartofler
 friske asparges
 kogte bønner
 
Opskrift:
Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver. Kog eddike, vand, sukker og ingefær op i en gryde. Skær rabarberne i tykke skiver på skrå og kom dem i eddikelagen. Kog hurtigt op og hæld straks rabarber og lage op i en skål og lad det køle af i 10 min.

Skær agurken i skiver, bland dem med rabarberne og lad dem trække i 10 min.

Form kødet til 4 karbonader. Steg karbonaderne i olien ved middelhøj varme ca. 8 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Pisk mælken sammen med melet i en gryde og kog op under omrøring. Kog ved svag varme i 5 min. Tilsæt persille og smag til med sukker, salt og peber.

Server med karbonaderne med kogte kartofler, persillesauce og rabarber-agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 18072 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-28 16:47:42
Det tror jeg også - den er også gal med kogetiden for rabarberne og hvad menes der med en "knivspids salat", der er anført i ingedienslisten og ikke nævnt i opskriften. Var det ikke en ide om redaktionen fjernede egentlige fejl fra opskriftspuljen? Der er jo opskrifter nok uden fejltagelserne.

  -   2008-05-15 11:20:48
er der ikke blandet to opskrifter sammen jeg kan ikke finde ud af det med mælkesaucen det står ingen steder