Moster Tilje kage

Moster Tilje kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Signe Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
500 g.sukker
4 æg
500 g.hvedemel
1 tsk.hjortetaksalt
125 g.smeltet chokolade
 evt.75 g. hakkede nødder eller mandler
 
Opskrift:
Smør og sukker røres skummende. Sigt mel og hjortetaksalt omhyggeligt sammen og saml dejen med æggene og den smeltede chokolade. Dejen fordeles i bradepanden, pensles*) og bages i midten af ovnen ved 175º i 40-45 min. Kan drysses med mandelflager og/eller perlesukker. *)Vigtigt: Det exceptionelle ved Moster Tilje kagen er netop dens faste overflade, og den opnås kun ved en grundig pensling med sammenpisket æg inden bagningen. Tips: Kan afslutningsvist tildækkes med et låg af mørk pålægschokolade.

Tips:

Moster Tilje kagen får en dejlig sprød overflade. Den er allerbedst fra andendagen og frem og bliver bare bedre og bedre.





karakterer:
Opskriften er vist 3463 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu