Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rejecocktail II

Antal: 4 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Rejer

Diverse rejerHøjtid: Mortens aften

Indsendt af : LMA

Indsendt :

Rejecocktail II, billede 4 Rejecocktail II, billede 1 Rejecocktail II, billede 2 Rejecocktail II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.frosne rejer
1 icebergsalat
100 g.asparges
 
 Pynt:
 karse
 agurk
 citronskive
 
 Dressing:
 creme fraiche 9%
 ketchup
 paprika
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rejerne optøes i køleskab (ca. 4 timer) eller i en skål med koldt vand (ca 1 times tid)

Salaten skylles og snittes fint asparges og salat blandes sammen rejer ligges på

Dressing:
Bland ketchup i creme fraichen efter temperament og smag til med paprika, salt og peber.

Dressing hældes på rejerne og rejecocktailen pyntes med karse og en skive citron samt agurk.

Tips:

Flûtes (fra ovn eller brødrister) er godt tilbehør til denne lette forret



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (22 stemmer)

Opskriften er vist 66258 gange,
og udskrevet 3197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


-Jyden  -  2008-09-29 18:42:36
helt ærligt nu taler jeg lige ud af posen: MUMS!!! det er som at svæve på skyerne når man bare har smagt et lille stykke :)(LL)!!

palmqvist2000  -  2007-10-07 12:39:38
Til Katarina: Som der står: "...efter temperament...", så smagen af rejerne ikke overdøves. Prøv evt. istedet en god tomatpasta.

michael  -  2007-05-16 13:26:31
den ser lækker ud og smager af en lille del af himlen BP

Katarina  -  2006-12-30 21:46:12
Der burgte stå hvor meget dl creme frache og ketchup