Butterdejsæske med tunfisk

Butterdejsæske med tunfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bjarne

Indsendt :     
Butterdejsæske med tunfisk, billede 4 Butterdejsæske med tunfisk, billede 1 Butterdejsæske med tunfisk, billede 2 Butterdejsæske med tunfisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 frosne butterdejsplader
 
 Pensling:
 æg
 
2 ds.tunfisk
 iceberg salat
2 hårdkogte æg
1 stilkblegselleri
1 løg gerne rødløg
 mayonnaise
 lidt karry
 salt
 peber
 karse
 citron
 
Opskrift:
Optø butterdejsplader, rul ud til dobbelt længde, skær hver plade i 3 dele, pensl med æg og bag dem i ovn ca 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Skær låget af butterdejsæsken. På bunden og lidt ud over kanten (dekorativt) lægges fint snittet salat. Afdryppet, smuldret tunfisk lægges ovenpå. Dernæst lagvis finthakket løg, finthakket blegselleri, hakket hårdkogt æg, en klat mayonnaise rørt med lidt karry, salt og peber. Slut af med et drys karse og en citronskive.

Butterdejslåget lænes op ad retten.

Tips:

I stedet for at skære låget af æskerne kan du bruge en ekstra butterdejsplade som du skærer i 1 cm. brede strimler og lægger rund på de skårne butterdejsplader. Når de er bagt trykkes midten lidt ned og fyldet lægges på.





karakterer:
Opskriften er vist 43839 gange,
og udskrevet 1274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-24 17:52:57
En lækker forret, men man kan med fordel undlade mayonaisen og bruge cremefraiche istedet

  -   2008-02-05 12:40:09
En pragtfuld forret, men prøv at blande mayonaise + lidt cremfraich, med karry salt og peber - samt hakket løg derefter tun i og rør rundt pynt ellers som i opskrift med hakket æg ovenpå m.m.

  -   2007-05-05 20:11:18
en let forret der smager skønt og er lidt anderledes