Nougat - iskage

Nougat - iskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Nougat, blød
6 Æggeblommer, pasteuriseret
60 g.sukker
2 spsk.mørk rom
6 dl.piskefløde
 
 Fyld:
50 g.Nougat, blød
50 g.mørk chokolade
50 g.marcipan
 
 Pynt:
 Flødeskum
 Friske jordbær
 
Opskrift:
Smelt 150 g. nougat i en skål over vandbad og køl det lidt af. Pisk æggeblommer og sukker godt og tilsæt rom. Pisk fløden stiv. Hak fyldet. Rør et par spsk. flødeskum i den smeltede nougat og vend det i æggemassen sammen med flødeskum og fyld. Kom isblandingen i en form og frys den 5-6 timer.

Tips:

Man kan lade iskagen stå 20 min. inden den serveres. Anret med friske jordbær rundt om iskagen.





karakterer:
Opskriften er vist 7763 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu