Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon

Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kiki

Indsendt :     
Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon, billede 4 Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon, billede 1 Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon, billede 2 Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.økologisk hakket oksekød
1 løg
2-3 fedhvidløg
4 tomater
 
200 g.champignon rensede
2.5 dl.madlavningsfløde
 
 peber
 salt
 jævning
 parmesan eller revet ost
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Brun løg og kød samt hvidløg peber og salt. læg det i bunden af et ildfast fad. Læg skiver af tomat henover.

Steg skiver af champignon på panden ca. 5 minutter. Hæld madlavningsfløde hen over champignonerne i panden. Varm op og jævn, men saucen må ikke blive for tyk. Hæld saucen over tomaterne og kødet.

Drys parmesan eller revet ost henover retten. Stil den i ovnen ca. 25 minutter.

Tips:

Server med enten pasta eller kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 98533 gange,
og udskrevet 2852 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-06-22 11:22:33
Jeg håber, at man kan skifte fløden ud med sødmælk og jævning, uden at ødelægge smagen.

  -   2020-12-11 16:33:56
Hurtig, simpel og lækker 😊

  -   2020-10-28 16:29:51
Super- hældte lidt medium stærk tomatsauce på inden osten og mums

  -   2016-08-04 20:17:42
smager glimrende og er hurtigt lavet - men det hjælper gevaldig på smagen, hvis man husker salt og peber i champignon/flødesaucen ;)

  -   2011-12-23 16:03:28
smager bare for godt mums

  -   2010-11-15 17:43:32
Mm den lyder super lækker, den skal prøves i aften (:

  -   2009-02-24 23:23:12
Jeg plejer bare at skære hvidløget i små stykker. Det er fint. Men det kan sikkert også fint presses. Vil for øvrigt sige, at retten med fordel kan serveres til både ris, pasta og kartofler

  -   2009-02-12 15:49:48
Jeg vil hører om hvidløget skal presses eller skal det bare skæres i små stykker ?

  -   2008-12-14 11:57:16
Jeg ser meget frem til at lave retten og smage den. Den lyder til at være dejlig nem at lave. Perfekt til en travl dag

  -   2007-10-04 19:52:11
Smager super og er let at lave :o)

  -   2007-04-02 20:10:25
Er rigtig nem at lave og smager bare rigtig godt. Kan med fordel laves på en travl dag.

  -   2005-01-01 01:01:01
hov glemte lige at skrive i opskriften, at champignon/flødesaucen skal smages til med salt og peber,inden den hældes over retten... sorry