Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot

Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot, billede 4 Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot, billede 1 Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot, billede 2 Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.rødspættefilet
 rugmel
 smør/olie
 
 Løgkompot
1 løg
1 rødløg
1 spsk.hele kapers
2.5 dl.Kaffefløde 9%
1 bdt.bredbladet persille
 salt
 peber
1.5 tsk.dijonsennep
 
 tyttebærsyltetøj
Opskrift:
Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.

Rugmelsstegt rødspættefilet:
Rødspættefileterne foldes og vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side.

Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 21324 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu