Torsk med sprød skorpe og bagte løg

Torsk med sprød skorpe og bagte løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.torskefilet
4 skivertoastbrød
 æggehvide
12 skalotteløg
4 rødløg
20 g.smør
 estragon
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Tip:
Krydre torskefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

Bagte løg:
Begynd her. Tag et fad og læg et godt lag groft salt i bunden. Halvér rødløgene og læg alle løgene ovenpå saltet. Løgene bages med skal i ca. 20 min. ved 170 g. Når de har afkølet lidt tages skallen af, og løgene varmes i en gryde sammen med smørret i ca. 1-2 min og krydres til sidst med salt, peber og hakket estragon.

Torsk:
Skær kanterne af toastbrødet og skær brødet igennem så der bliver 2 tynde skiver. (Man kan også benytte andet brød i tynde skiver). Torsken skæres i portionsstykker og pensles med æggehvide. Ovenpå lægges et stykke toast, der er penslet med æggehvide på den side, der lægges mod torsken. Start med at stege torsken med brødsiden nedaf ved svag varme indtil brødet bliver gyldent. Torsken steges i olie. Torsken vendes og steges færdigt i ca. 2 min. Sluk blusset og lad torsken trække i panden i yderligere 2 min.

Serveres med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13416 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu