Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mørbradgryde (fedtfatig)

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad i stykkerFedtfattig opskrift

Indsendt :


Mørbradgryde (fedtfatig), billede 4 Mørbradgryde (fedtfatig), billede 1 Mørbradgryde (fedtfatig), billede 2 Mørbradgryde (fedtfatig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
    1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 laurbærblade
Timian, tørret
2 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Rens mørbraden for sener og skær dem i skiver og brun dem på panden. Tag kødet op og brun løgene sammen med porrerne.

Hæld det hele i en ovnfast fad/gryde og tilsæt bouillon. Peberfrugter i tern, laurbærblade, timian, salt og peber tilsættes, og mælken røres op med maizena og hældes ved. Læg låg på og sæt det i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 15 minutter.

Kom champignons på en tør pande og rist dem tørre.

Efter 15 minutter i ovnen tilsættes champignons og det bages vider mørbraden er mør.
Det hele smages til og jævnes med maizena.

Tips:

Serveres med ris og hovedsalat



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 151282 gange,
og udskrevet 4773 gange.


Energi:
KJ total 10498 (2499 kcal)
KJ pr. Pers. 2624 (624 kcal)
Vægt ialt 3004 gram
Vægt pr. Pers. 751 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 349 KJ (83 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Mørbradgryde (fedtfatig)

LindaW  -  2016-03-04 19:06:44
Skal retten jævnes med maizena 2 gange???