Kanelsnegle 04

Kanelsnegle 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Connect_Girl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.skummetmælk
35 g.gær
1 æg (str. mellem)
0.5 tsk.fint salt
1 tsk.sukker
425 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 syrligt æble
2 bananer
3 spsk.rørsukker
1 spsk.stødt kanel
1 dl.rosiner
 
Opskrift:
18 stk. Dej: Lun mælken og opløs gær heri. Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel, til dejen kan æltes til en let og blød dej. Hold evt. det sidste mel tilbage. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter. Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel. Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag sneglene ved 185° i ca. 15-18 minutter.

Tips:

Energiindhold For hele retten: 9810 kJ Energifordeling: Fedt: 6% Kulhydrat: 83% Protein: 11%





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 13986 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu