Soljanka (russisk fiskesuppe)

Soljanka (russisk fiskesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : jette andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.frisk laks
0.5 flaskehvidvin
1 l.vand
3 grofthakkede skalotteløg
2 tomater
150 g.Karl-johan-svampe
12 sorte oliven
3 spsk.kaperes
1 løg
1 laurbærblad
1 lille salt-agurk
1 citron saft heraf
2 glascreme fraiche (smetana)
2-3 citronskiver
0.5 dl.olie
 paprika
 
Opskrift:
Svits skalotteløg, tomatbåde og de istandgjorte svampe i et par spsk. olie,krydret let med paprika, men ikke så længe at det tager farve. Kog laksen mør vand og hvidvin tilsat løg og laurbærblad. Den skal holdes omkring kogepunktet - væskn skal bare skælve - og er færdig på 10-15 minutter. prøv om den er let at løsne fra rygbenet. Si fiskesuppen og kom den ned til skalotte/tomat/svampe-blandingen. Tilsæt herefter oliven, kapers, salt-agurk skåret i terninger eller skiver, citronsaft og citronskiver og bland det hele sammen med creme fraichen. Lad det koge op. Befri laksen for ben, del den i mundrette stykker og kon den i suppen. Server suppen varm og giv eventuelt creme fraiche til. Pirogier høre til her, men så er det også et helt måltid.





karakterer:
Opskriften er vist 9567 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-10 13:39:31
fiks og hvitvin ble aaaaaaldri brukt i soljanka