Lumpia (Kinesiske forårsruller)

Lumpia (Kinesiske forårsruller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
 Fyld:
300 g.hakket svinekød
1 løg
1 fedhvidløg
4 tynde eller 2 tykke porrer
1 håndfuld sellerigrønt
45 g.tau-geh (bønnespirer)
 1 par kålblade
 peber
 salt
1 knsp.Det tredje krydderi
 1 par dråber ketchup
 olie
 
 Pandekagedej:
300 g.hvedemel
4 æg
2 dl.vand
 salt
 
 Til at fæstne med:
 En tynd dej af hvedemel og vand
 
Opskrift:
Begynd med fyldet:
Steg det hakkede løg og hvidløg i lidt olie, tilsæt det hakkede svinekød, skilt med en gaffel, og de finthakkede grønsager. Steg det nogle minutter og tilsæt så salt, peber og det tredje krydderi, lad det stege i 8-10 minutter, idet man hele tiden rører i det. Grønsagerne skal være stegt, men stadig lidt sprøde, og det meste af væden skal være fordampet.

Lav en pandekagedej af mel, æg, vand og salt. I en stor pande bages nu tynde, men faste pandekager, der kun skal bages på den ene side. Når oversiden er næsten bagt lægges pandekagen over på et fad. Læg meget fyld midt på pandekagen, fold siderne op om fyldet, og rul det til en aflang pakke. Gør dette så hurtigt som muligt, mens pandekagen stadig er smidig. Forsegl pakken med den tynde dej af mel og vand, og se efter at fyldet ikke kan falde ud. Dyp rullerne i den tynde dej af mel og vand, og steg dem i friture, til de er sprøde og gyldenbrune.





karakterer:
Opskriften er vist 33477 gange,
og udskrevet 685 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-09 15:27:36
Lumpia er fra Filipinerne!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en god opskrift til pandekager, de går ikke i stykker når man ruller fyldet i.Indmaden finder jeg selv på, men bl.a bruger jeg champion, bønnespirer ,bambusskud ,porrer og kinakål ,men man kan jo bare bruge hvad man vil......Efter min mening skal der æg i pandekagedejen , ellers holder de ikke