Grønkålssuppe 03

Grønkålssuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stokgrønkål
1 kg.fersk gerne letsaltet svinekød f.eks. bov eller nakke med ben
2 l.vand
1 suppevisk
3-4 gulerødder
2 porre
0.5 selleri
4 kartofler
2-3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 grov sennep
 syltede rødbeder
 rugbrød
 
Opskrift:
Rib grønkålen, skyl den godt, kom den i rigeligt, kogende letsaltet vand og kog ca. 10 minutter.
Hæld kålen i en sigte til afdrypning.
Hak derefter kålen fint i en kødhakker eller i hånden.
Gør urterne i stand og skær dem i mindre stykker.
Kom kødet i en gryde, dæk med vand og bring i kog.
Skum grundigt. Kom suppevisken i og tilsæt salt hvis kødet er fersk.
Kog 1-2 timer efter kødets art og tykkelse.
Kog urterne med de sidste 10-15 minutter.
Tag kød, grøntsager og suppevisk op og jævn suppen med meljævning.
Kom kålen i suppen og smag den til med salt og peber.
Kom grøntsagerne i.
Skær kødet i skiver og server til suppen sammen med sennep, groft salt, syltede rødbeder og groft rugbrød.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grønkålssuppe

karakterer:
Opskriften er vist 23035 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu