Squash-ingefær souffle

Squash-ingefær souffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.kogt squashmos
0.75 dl.ahornsirup
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.25 tsk.ingefær
0.25 tsk.salt
2 spsk.smør eller margarine
6 æg
3 spsk.råsukker
 
Opskrift:
Bland i en gryde squashmos, ahornsirup, muskat, ingefær, salt og smør, og lad det stå over svag varme i 5 minutter.

Pisk æggeblommerne sammen, kom dem i gryden og varm det hele godt igennem. Tag gryden af varmen og lad det svale lidt af. Pisk æggehviderne helt stive med råsukker og fold dem med let hånd i squashblandingen. Hæld massen i et smurt og melet 1 liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 7120 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu