Squash mornay

Squash mornay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 store squash
1.5 dl.hakket løg
1.5 dl.hakket bladselleri
2 spsk.smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 æggeblomme
2 spsk.fløde
2 spsk.revet cheddarost
50 g.hakkede valnødder
2 spsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Flæk squashene på langs og læg dem i kogende vand i 5 minutter. Skrab pulpen ud og læg skallerne med bunden i vejret til afdrypning.

Svits løg og bladselleri i smørret, til de er knap møre, drys melet på og rør mælk og hakket pulp i lidt ad gangen.

Pisk æggeblommen med fløden, rør det med lidt af saucen, kom det i gryden og varm det hele igennem under omrøring. Tilsæt cheddarosten og de hakkede valnødder og rør rundt, til osten er smeltet. Smag til med salt og peber og fyld osteblandingen i squashskallerne. Drys med parmesanost og bag dem ved 200 grader C, til osten er smeltet.





karakterer:
Opskriften er vist 5505 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu