Squash med kikærtefyld

Squash med kikærtefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor squash ca. 2 kg. eller 2 mindre
 salt
 peber
2 spsk.olie
1 stort løg i skiver
2 fedhvidløg, hakkede
5 dl.grønsagsbouillon
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.timian
1 laurbærblad
2.5 dl.hakkede tomater
2 små squash i skiver
2 gulerødder i skiver
2 kartofler i tern
100 g.kikærter udblødte natten over og kogt 1 time
 
Opskrift:
Skær et låg af squashen på langs og skrab kerner og pulp ud, så skallerne bliver ca. 1½ cm. tykke. Drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dem med bunden i vejret og låget ved siden af i en bradepande. Kom 1 cm. vand i bradepanden og bag squashen ved 180 grader C, til den er mør.

Svits imens løg og hvidløg, og tilsæt, når løgene er klare, den hakkede pulp og de øvrige grønsager og krydderier. Lad det simre svagt i 45 minutter og lad de kogte, afdryppede kikærter snurre med de sidste 5 minutter.

Hele blandingen øses op i den varme squashskal.





karakterer:
Opskriften er vist 6960 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu