Små auberginer og squashgratiner med peberrelish

Små auberginer og squashgratiner med peberrelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor aubergine i 1 cm tern
1 spsk.salt
200 g.Ricotta, friskost
300 g.cremefraiche
3 æg
1 spsk.majsmel
125 g.revet squash
0.5 tsk.kværnet sort peber
 
 Peberrelish:
2 dl.mørk vineddike
100 g.sukker
1 tsk.gule sennepsfrø
1 grønt æble skrællet og hakket
1 pære skrællet og hakket
1 rød peber hakket
1 grøn peber hakket
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 200ºC. Pensl 6 små portionsforme med olie. Aubergine-ternene lægges i en si og drysses med salt. Trækker ½ time. Skyl ternene i koldt vand og læg dem på køkkenrulle eller viskestykke. Ricotta og cremefraiche piskes sammen med håndmixeren. Tilsæt æggene og majsmelet og pisk igen. Til sidst røres auberginer, squash og kværnet peber i. Ostemassen fordeles i de 6 cocotter, der stilles i en bradepande. Hæld vand i bradepanden til det står halvt op om cocotterne. Dæk bradepanden med folie og bag gratinerne i vandbad ca 40 minutter til de er faste. Serveres varme med peberrelish. Peberrelish: Varm eddike, sukker og sennepsfrø op i en gryde til det koger. Tilsæt resten af ingredienserne og kog reslishen ca 30 minutter under låg.





karakterer:
Opskriften er vist 6969 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu