Kaiserschmarren

Kaiserschmarren, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
3 æg
 lidtsalt
1 spsk.Farin
160 g.hvedemel
1 spsk.piskefløde
30 g.rosiner udblødt i rom
60 g.smør
1-2 tsk.vanillesukker
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Mælk, æggeblommer, salt, sukker og mel røres godt sammen. Fløden og de stiftpiskede æggehvider røres i. Rosinerne vendes let i.

Halvdelen af smørret smelter på panden og halvdelen af dejen kommes på og brunes på den ene side. Vendes som en omelet (hel hvis muligt) og bruner let på den anden side. Derefter skæres den let ud med to gafler i mindre stykker. Vendes herefter kun kort på panden og lægges i serveringsfadet.

Den anden halvdel af dejen behandles ligeså. Før servering strøs lidt vanille efter smag og flormelis fint henover.

Serveres med frugtkompott.

Tips:

Det er vigtigt at ikke hele pandekagen brunes på alle sider efter udskæring med gaflerne. Da den så mister sin lette og luftige konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 17070 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-16 21:47:30
Har ikke lavet den inu men smakt den i Østrig der var den god

  -   2008-01-10 09:56:06
den smager helt vildt gødt så prøv det!! :P