Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk)

Antal: 1 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

KlipfiskOprindelsesland : Spanien - Spansk - Spanske

Indsendt :


Ingredienser:
750 g.klippfisk / tørr fisk (torsk)
1000 g.kartofler
3 middelløg
3 fedhvidløg (kan sløyfes)
2 ds.tomatpurè
1 flaske olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Klipp-/tørrfisken legges i vann 1 døgn. Skift på vannet inn imellom. Oljen, 1/2 flasken, varmes i en kasserolle. Fisken, poteter, løk og hvitløk legges lagvis i kasserollen. Resten av oljen helles over. Kokes 1 1/2 time.

Serveres sammen med akevitt og øl.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18373 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


hårlev  -  2008-08-04 19:51:51
Bacalao betyder "torsk" på spansk (måske også portugisisk). i Spanien findes mange retter med saltet og tørret torsk hvor man bruger enten tomat pure eller kød af peberfrugter. Ja, jeg vil ikke bruge en hel flaske olie på den måde...med mindre man steger fisken og kartoflerne...

ole  -  2008-05-18 18:36:58
skal man virkelig bruge en hel flaske olie?! Hvor mange desiliter?