Valnøddepesto

Valnøddepesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.valnødder
1 bdt.persille
1 fedpresset hvidløg
50 g.frisk revet parmesan ost
50 g.fetaost
1 tsk.salt
 frisk kværnet peber
1 dl.god olivenolie
 
Opskrift:
Nip persillen for grove stilke. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender og miks det til en jævn masse.





karakterer:
Opskriften er vist 21610 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-23 10:14:54
God smag, men alt, alt for salt. Jeg vil anbefale at man smager til med salt til sidst.

  -   2011-05-20 17:31:45
mums den er go, kom 1/2 oliven og halv alm olie i. rigtig god smag