Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Norsk jordbærrom

Antal: 1 Portioner

Ret : Kolde drikke

Hovedingrediens : Bær

JordbærOprindelsesland : Norge - Norsk - Norske

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.jordbær
7.5 dl.hvid rom
750 g.sukker
 


Opskrift:

De rensede jordbær fordeles i to store rene henkogningsglas og rommen hældes over dem. Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiringe og klemmer. De står 1 døgn, så åbnes de og de 750 g. sukker fordeles i glassene, som lukkes igen. De rystes godt i flere dage, flere gange om dagen, til sukkeret er helt opløst og forsvundet. Så hældes de gennem et klæde og kommes på rene flasker som proppes og lakeres og lagres.


Bærkvaset kommer vi tilbage i henkogningsglasset som lukkes tæt, for senere brug i desserter (æblekager) eller til konfektlavning.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6778 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Norsk jordbærrom

Andreas på 13  -  2007-10-25 08:28:59
Den er dejlig med rom!

Andreas på 13  -  2007-10-25 08:26:04
Den er dejlig med rom!