Jordbærbolcher

Jordbærbolcher, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Bolcher - Bolche

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.druesukker
4 dl.sukker
1 dl.vand
25 dråberrødfrugtfarve
25-30 dråberjordbærsmag
 
Opskrift:
Man røre druesukker, sukker, vand sammen og sætter det over en kogeplade og putter en termometer I og varmer det op til 154 grader. Når det så er varm hælder man det på en marmorplade eller en træplade og putter farven I og smagen og ælter det sammen med to dejskraber og bliver ved til det er ned på 90 grader. Så ruller mandet ud til en tynd pølse og når man har gjort det klipper man dem ud. Man skal sørge for at der er olie på bordet og på de ting man bruger så det ikke klister til tingene. Vent med at spise dem til de er kolde. Bemærk: Man kan også selv lave andre smag.





karakterer:
Opskriften er vist 20671 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-23 14:56:14
Når folk er så søde og venlige at dele deres opskrifter med andre, så lad dog være med at gå i detaljer og rette folks stavefejl. Tak for en god opskrift:)

  -   2012-04-19 15:42:44
hvor lang tid tager det at lave bolsjerne ??? :D

  -   2011-09-22 18:32:22
Nu også i korrektur: Man rører druesukker, sukker, vand sammen og sætter det over en kogeplade og putter et termometer i og varmer det op til 154 grader. Når det så er varmt, hælder man det på en marmorplade eller en træplade og putter farven og smagen i og ælter det sammen med to dejskrabere og bliver ved, til massen er nede på 90 grader. Så ruller man det ud til en tynd pølse. Og når man har gjort det, klipper man den ud. Man skal sørge for, at der er olie på bordet og på de ting, man bruger, så det ikke klistrer. Vent med at spise bolcherne, til de er kolde. Bemærk: Man kan også selv lave andre smage.

  -   2010-12-13 15:10:14
ok lyder lækkert er der nogen der ved hvor mange man laver?

  -   2009-12-24 12:36:47
hej julia du kan købe det overalt:D

  -   2009-11-28 10:57:12
smager vildt godt det er de bedste jeg har smagt jeg visdte ikke hvor man kunne købe dem men det ved jeg nu TAK

  -   2009-10-31 11:46:36
der er ret så mange bolsjer opskrifter herinde men så er temp. ikke den retter ellers mangler der noget, der er hele tiden noget galt. Så kan jer/i der har forstand på boljser eller har lavet dem i lang tid så ikke lave en opskrift på boljser. Tak ;)

  -   2009-10-03 19:39:47
bolsjer er ikke lige til at lave man skal have det rette udstyr. Og temp. SKAL være 165 grader for at få de allerbedste boljser

  -   2008-09-28 08:07:24
De smager 2TAL godt de er de bedste jeg længe har smagt <<3<<3

  -   2007-12-15 13:27:54
vil i ikke være søde at skrive hvordan man gør det

  -   2007-06-13 13:49:40
Nu har jeg kogt bolcher i i 15 år og det er meget vigtigt at bolche massen får den rette temp. 162 grader og ikke 154 som anført her, varemes de ikke nok bliver de seje. det kan klart anbefales at købe materialer og remedier hos urtegården www side eller hos matas. god fornøjelse med bolche projektet

  -   2007-06-03 20:01:57
Lyder 2tal lækkert .. Tror vi vil prøve det engang .. Super-nice <33

  -   2007-02-01 12:22:25
Du kan købe tingene i Matas eller der hvor jeg køber dem i Glostrup, Butikken har en hjemmeside. Gå ind på google og så skriv Glostrup Bolsjehus, der kan du bestille en hel masse.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor køber man farve- og smagsstofferne henne :-) ?

  -   2005-01-01 01:01:01
de smaager mega godt