Evas Kringle

Evas Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.margarine/smør
25 g.gær
0.5 dl.lun fløde
2 æg
2 spsk.flormelis
 
 Remonce:
100 g.sukker
100 g.smør
 lidtrevet marcipan
 
 Pensling:
 æg
 
 Pynt:
 perlesukker og nøddeflager
 
Opskrift:
Opløs gæren i den lune fløde tilsæt det blødgjorte fedtstof og ælt de øvrige ingredienser i.

Stil til hævning 10-15 min. Rul dejen ud læg remonce på og rul sammen om fyldet.

Form til kringel og sæt på bageplade. Lad hæve 10-15 min. Pensl med æg og drys med perlesukker og nødder. Bag kringlen ved 200 grader i 25-30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 29188 gange,
og udskrevet 973 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-07 21:41:09
Fin kringle rigtig god til "gamle" mennesker Jeg lavede den som stænger til en begravelse og der passer den sig rigtig fint - den kan selvfølgelig også bruges til festligere lejligheder

  -   2009-04-24 12:31:08
Hej eva. jeg er meget spændt på at se videre på dit arangement efter den udløbte tid der nu ser ud til at blive aktiveret efter den pågældende periode du er i Tunesien i.