Strudse-stroganoff

Strudse-stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsekølle i strimler
50 g.bacon
1 løg
2 gulerødder
2 tomater
 smør/olie til stegning
2 fedhvidløg
2 glashvidvin
 kalvebouillon
200 g.tørrede svampe, kantareller, marksvampe
 dusk timian
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Svampene lægges i blød ca. 1 time.

Skær løget i tern, flå tomaterne og skær dem i små stykker.

Smør og olie varmes og bacontern steges heri. Når de krymper tilsættes strudsekødet og brunes på alle sider.

Dæmp varmen og kom løgtern og paprika i.
Tilsæt hvidvinen og lidt kalvesky.
Gulerødder skæres i skiver på skrå og tilsættes sammen med hvidløg timian salt og peber og snurrer i en ½ time.

Tilsæt svampene og steg videre ½ t.

Serveres med gode ris og groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 7449 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu