Rejeroulade/fiskeroulade

Rejeroulade/fiskeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hel frossen spinat
2 løg
1 tsk.salt
 Peber
 Muskatnød, friskrevet
3 æg
2 dl.Fløde
75 g.flødeost naturel
2 spsk.Hakket purløg eller dild
 
6-8 skiverrøget laks samt 100 g. røget lakserester
 Rejer efter behov
 Hummerhaler efter behov
 Kaviar
 
Opskrift:
Æggene koges, køles af og hakkes.
Spinaten koges 5 – 10 min. og
køles af

Fløde, krydderierne, purløg og
flødeost røres sammen.
Løgene hakkes og blandes i.

Læg de røget skiver laks på et
stykke film.
Smør med den creme der bliver af
fløde og flødeost, samt krydderier.
Derefter fordeles resten lag på
lag og man ruller ved hjælp af
filmen.

Rejerouladen kan med fordel laves
dagen i forvejen og lægges i
fryseren.
Den tages op 1 time før man vil
servere den og skæres i skiver
efter 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 25670 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Creme for tynd, brug mindre fløde.