Græsk grillet nakkekotelet

Græsk grillet nakkekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 nakkekotelet 1½ cm tyk
 salt
 peber
1 fedhvidløg
1 spsk.citronsaft
1 spsk.olivenolie
2 bladeSalvie, frisk eller ¼ tsk tørret salvie
 
1 dl.yoghurt
5 cm.agurk
0.25 fedhvidløg
1 knsp.tørret oregano
 
 Tilbehør:
1 tomat
1 lille løg
100 g.landbrød
 
Opskrift:
Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i ½-12 timer i køleskabet.

Afdryp yoghurten ½-1 time i et kaffefilter. Skræl og riv agurken groft. Pres væden af. Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber.

Steg koteletten på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme. Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme.

Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg.





karakterer:
Opskriften er vist 12390 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu