Fettucine med svampecreme og grønne bønner

Fettucine med svampecreme og grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.pinjekerne
280 g.fettuccine
250 g.grønne bønner
2 spsk.olie
1 løg - hakket
2 fedhvidløg - pressede
250 g.champignoner - fintsnittede
1.25 dl.hvidvin
3 dl.fløde
1.25 dl.grønsagsbouillon
1 æg
3 spsk.frisk basilikum - hakket
40 g.soltørrede tomater - i tynde strimler
 salt
 friskkværnet sort peber
50 g.friskrevet parmesan
 
Opskrift:
Rist pinjekernerne på en tør pande. Kog fettucinen i en stor gryde, hæld vandet fra og hold den varm. Gør bønnerne i stand og skær dem i mindre stykker. Løg og hvidløg sauteres i olien i 3 min.

Svits champignonerne med i 1 min. Hæld vin, fløde og bouillon på panden. Bring saucen i kog, dæmp varmen og lad den simre i 10 min.

Pisk ægget let sammen i en røreskål. Mens der stadig røres, tilsættes nogle skefulde af den kogende sauce. Hæld derefter æggeblandingen over i panden og rør grundigt. Herefter må saucen ikke koge, så vil ægget koagulere.

Tilsæt bønner, pinjekerne, basilikum og tomater og varm det hele igennem. Smages til med salt og peber. Pastaen hældes op i varme tallerkner og saucen fordeles ovenpå.

Pyntes med høvlet parmesan.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 9034 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-29 16:41:03
Hvor får man egentlig glutenfri fettucine henne? Det savner jeg ret meget. Venlig hilsen, Anja