Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Abehjerne 02

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt af : heidi

Indsendt :

Abehjerne 02, billede 4 Abehjerne 02, billede 1 Abehjerne 02, billede 2 Abehjerne 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Bacon i tern
1 ds. Cocktailpølser, konserves 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Spaghetti
   


Opskrift:

Start med at sætte ris eller pasta over.

Svits bacon i en gryde uden fedtstof, tag det op på en tallerken.

Svits det hakkede løg i baconfedtet og evnt lidt ekstra olie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det.

Kom baconet tilbage i gryden sammen med de flåede tomater (blend evt. tomaterne) og osten. Det hele blandes godt sammen og koges op.

De sidste par minutter koger cocktailpølserne med.

Retten serveres med pasta eller ris



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (370 stemmer)

Opskriften er vist 508978 gange,
og udskrevet 16764 gange.


Energi:
KJ total 15418 (3671 kcal)
KJ pr. Pers. 3854 (917 kcal)
Vægt ialt 1865 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 826 KJ (196 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Mulle  -  2016-11-14 19:10:32
Vi var ikke særlig imponeret over retten, den smager ikke af det store

steven falck  -  2016-10-14 14:51:46
byt osten ud med en hvidløgs og tilsæt evt 1-2 hvidløg i så bliver den meget bedre

Andreas  -  2016-10-11 14:48:02
Hvorfor skulle man dog starte med at sætte ris/pasta over? Resten er jo ikke færdig på 10 min?

Kasper  -  2015-01-04 18:58:56
Den ser anderledes ud end de andre retter man plager at se.

Allan  -  2014-02-05 21:17:07
Min datter Amalie på 10 år valgte denne opskrift ..... og mums den smagte super. og rigtig nem at lave for børn

Julia  -  2014-01-25 14:07:11
Umm det er bare min livret.så godt. Det kan ikke anbefales at spare på fløden det er det der gør den så god. Hjemme hos os er det et stort hit. Den smager bedst med lyst pasta til

mig  -  2013-04-16 17:28:58
Den er mega god

Bettina.1965  -  2013-03-18 13:26:12
kært barn har som bekendt mange navne. Dette er en helt fin kødsovs, som er nem at lave og alle elsker den. Og så kan man jo bare putte det i man nu ønsker, eller har i køleskabet af grønsager og den slags. mums.

John  -  2013-03-16 13:58:17
Bortset fra at det jo i virkeligheden er spaghetti med kødsauce(bortset fra at der er dåsetomater i) Men hvis det virker for dine børn at kalde det "Abehjerne" så værsågod. MAden er dog fantastisk og bliver spist med jævne mellemrum hos os og har gjort det igennem de sidste 20 år...

Patrick  -  2013-02-18 20:13:37
Til Jer der ikke er særligt fedtforskrækkede, smager den også godt hvis man tilføjer en klump (25-30g) smør - BEMÆRK rigtig smør, ikke margarine. Det giver en lækker runding i smagen. En dl rødvin der har simret lidt tid med lidt timian og hele sorte peberkorn gør også godt.

  -  2013-01-06 17:29:12
En god og ny måde at få "kedelig" pasta med kødsovs på. Super lækkert!

Arne  -  2012-11-26 18:37:43
Hvis man bruger magert kød er den ikke så fed, jeg brugte skotsk højland, det har en fedt% på 3-4, men nok lidt svært at finde.

Trine   -  2012-10-16 16:25:50
Hvad er bedst til ris eller pasta ?

  -  2012-10-08 17:07:07
Jeg laver en mere fedtfattig udgave ved at udskifte bacon med kalkunbacon eller røget svinemørbrad. Og friskosten tager jeg i en 4 %.

Heidi   -  2012-09-28 10:51:50
Smager fantastisk og er super nemt og hurtigt at lave

Poul  -  2012-06-23 09:24:55
I stedet for flødeost, brugte vi hummus med hvidløg, og det smagte fantastisk.

Katrine  -  2012-04-19 18:38:43
God hverdagsret

  -  2012-04-05 15:59:32
Sjovt navn men ser godt ud :) :)

Kasper  -  2012-03-29 17:26:57
Smager rigtigt Godt :) har lavet den mange gange:)

Michael volke  -  2012-03-21 18:28:16
Fix et chok det jeg så det hed Abehjerne.. men det er en super lækker ret og tager ingen tid og lave !

Mor til 3  -  2012-02-26 21:17:09
Retten faldt i veldig god jord - især på grund af navnet :) Den smagte også godt! Jeg havde dog ingen løg og flødeost naturel men brugte i stedet porer og flødeost pikant, hvilket også sagtens kan anbefales.

Linepigen  -  2012-01-31 11:27:59
Jeg skal lige høre om det gør noget at det er light flødeost der kommer i?

rkh  -  2011-12-16 23:53:57
Smager ret godt og nemt at lave. vil dog anbefale at baconen ikke er alt for røget. Det var den bacon jeg havde købt, det ødelage retten lidt, men den kunne sagtens spises og nydes. Så lærte jeg det til næste gang.

jeg er lækker  -  2011-12-10 19:31:33
den smager bedre en den ser ud. så skal måske prøve den igen. PS. amalie den hotte steg hvor er din bedømmelse<33 ses.

Gitte M  -  2011-11-18 20:20:54
Erstattede flødeosten med Blå Castello, og det gav en fantastisk god smag.

amalie den hotte steg   -  2011-11-09 18:03:39
glæder mig til at smage den :o) vi skal ned og handle nu!.<3 Bedømmelse kommer snart <3333

Johnny  -  2011-11-05 16:48:11
Smager supper godt. Lidt hvidløg skader ikke.

KP  -  2011-09-17 17:57:28
Smager fantastisk, men hvis man lægger pastaen i et fad og put kødsovsen over og drys med lidt mozzarella og ind hurtig tur i ovnen. MMMMMMMMHHH!!!!

Ulla  -  2011-08-25 15:19:29
én spurgte til grøntsager til. Jeg laver revet gulerødder vendt med et glas chilli-syltede hvidløg, og pynter med fetaost (helst en fed man selv skærer ud). Én anden syntes ikke der var sovs nok - her bruger jeg to dåser (blendet) hakkede tomater istedet for én, da jeg heller ikke syntes der var sovs nok. Vi laver meget tit denne ret hos os :-)

Dan  -  2011-08-22 21:01:28
god og nem ret. vi er to på 19 og vi spiste næsten det hele selv, så vil mene der for lidt til 4 sultne mænd :D.

stiine  -  2011-07-26 19:42:38
virkelig lækker rat.. jeg elsker det kan kun anbefales :)

Christina   -  2011-07-19 19:32:41
Nøøøj den er go.. mums!

Kim  -  2011-07-06 20:01:16
Smager skide godt ! Dog Smager den næsten ens med faktas spaghetti sovs (med bacon) med noget fløde i

louise   -  2011-06-10 18:05:38
meget tynd men god

christoffer  -  2011-05-26 17:40:54
God spise, fortalte ikke lige hvad retten hed

Helle  -  2011-03-09 17:13:22
Jeg kom 2 røde peber, 3 fed hvidløg og en halv bakke champinon i, også. Det smager SUPER godt og det er ikke sidste gang det er på menuen her hos os......:-)Jeg serverede pastaskruer til!

choppe123  -  2011-03-04 17:48:40
Sjov nok men der mangle godt nok en form for sovs til/i

helena  -  2010-10-24 00:50:00
super lækker ret som er blevet lavet herhjemme flere gange - trods det ulækre navn :)

mille  -  2010-10-08 07:29:50
kan varmt anbeales selv de mest kræsne børn elsker denne ret,den er så lækker :-)

Janni  -  2010-09-09 12:37:21
Ulækker navn, men hele familien var vilde med det. Min svoger har bestilt det til næste gang han kommer og spiser med. Puttede Buko flødeost i og det smagte godt. Denne opskrift bliver en fast del af vores sortiment.

Malene  -  2010-09-07 13:12:39
Rigtig lækkert og min datter (og mig!) elsker den. Her bruger vi philadelphia, og det kan ikke undværes! Og vi har til 2 dage her med ris/pasta.

Lullas  -  2010-07-22 15:08:09
Nem, hurtig og god familieret. Tilsæt evt. en revet gulerod og skivestegt champignon og erstat flødeosten med et kalorielet alternativ (Let 5% Mornay-sauce) - Mums!

Morten  -  2010-03-25 17:24:08
Det er super godt, nu har jeg lavet det 2 gange og det smager lige så godt den her gang som første!!

malthe   -  2010-03-09 18:12:30
hmm vist en god slankeret.. det både ser uappetitligt ud og titlen gør det da ikke bedre

  -  2010-03-02 14:21:15
den skal bestemt afprøves, ser meget lækker ud. Og vil give ret i, at det kan da være ligegyldigt hvad den hedder :-) vil nok servere ris, og grøntsager ( salat) til

benfox  -  2010-02-22 11:26:46
Sikke en dejlig og letlavet middag - en ret selv kræsne kan lide

Louise   -  2010-02-17 14:40:42
Rigtig lækker ret, men der er meget fedt i.. Hvis man ikke er så vild med den lidt cremede smag, kan man undlade osten...

  -  2009-11-07 18:33:21
smager nu bedst med kartoffelmos :)

Mig  -  2009-10-20 18:11:16
Lækker ret. Har også lavet den på arbejde (en børnehave hvor vi laver alle måltider) den var et stort hit. Dejligt med flødeost i - det giver lige det ekstra!

Charlotte  -  2009-10-10 17:19:21
Ser lækkert ud. Skal lave den om lidt. Hmm tænker på alle de kommentar omkring navnet- kan det ikke være ligegyldigt med navnet?

  -  2009-09-03 18:24:22
nogen der ved om man kan bruge madlavnings fløde istedet for osten?!

Bette  -  2009-08-21 23:15:37
Smager bare så godt.. Den er et kæmpe hit her hjemme :-)

  -  2009-06-27 17:20:32
den er bare god har prøvet at lave det det smager baer godt :D

Sofie  -  2009-06-07 18:38:18
Den var ret nem og lave og jeg er 12 og smager rigtig godt

Rikke  -  2009-04-06 16:51:13
Jeg små sige at det nok er blevet min livret :)

Daniel  -  2009-04-01 11:00:13
12 gutter på herrefisketur var vilde med en, og den blev omdøbt til "Ratrunvan" "Rat run over, by a van" eller trfikdrab :-) Super god, puttede lidt stærk øl (sød øl) i med god effekt.

miss_mns  -  2009-03-29 15:41:16
Smager fantastisk. Fik rester dagen efter med kartoffelmos.. Bliver helt sikkert lavet igen.

  -  2009-03-14 18:04:46
rigtig lækkert især osten gør en stor del af smagen. Men ja navnet er lidt ulækkert. Et lille spørgsmål hvad er arbejdstiden for denne ret?

Natasha  -  2009-03-04 17:53:59
Det smager godt

rikke  -  2009-02-20 16:10:49
ja navnet er godt nok bare ulækkert. men det lyder bare så lækkert. jeg skal lave det i aften :)

(-; Lini ;-)  -  2009-01-29 17:00:29
den ser super lækker ud!!! og jeg glæder mig til at jeg skal lave den. men den har et ret klamt navn.... min søster troede at der var RIGTIG abehjerne i XD men ellers ser den fantastisk ud!!!

Jens Frederiksen  -  2009-01-28 21:03:03
Smager bedre med Buko neutral flødeost, alle Buko oste er danske og uden tilsætningsstoffer i modsætning til philadelphias oste.

mettej  -  2009-01-27 19:39:12
umh det smager bare vildt godt, jeg kommer nogle gange 100-200g skinke i strimler i og så en hel bakke philadelphia/alm. fløde smøre ost kan også bruges. top karakter herfra!!

hyggemor.  -  2009-01-22 16:44:34
Da mine unger (3 stk) så at det hed ABEHJERNE var de solgt!! Det smager super dejlig og børnene kan nemt være med til madlavningen! Det hjælper at give ratterne sjove navne. Børnenes nysgerighed for at smage bliver MEGET større. Og abehjerne var et stort hit!

Camilla  -  2009-01-14 16:15:04
En rigtig god og nem hverdagsret

misser  -  2009-01-13 20:32:48
Nam nam en god ret. min dater og jeg har fået den her til aften mums den smager abeskøøøøn. vi har valgt at kalde retten for Abesnask det lyder ikke så ulækkert.. Det er bestemt ikke sidste gang vi får den ret nam nam

michelle  -  2008-12-07 19:10:39
rigtig lækker ret:) prøvede at tilføje små stykker gullerødder, det var en succes.

rie  -  2008-11-20 18:37:30
den var rigtig god og børne elskede den de vil næsten kun spise mad med sjove navne så spageti hedder orme XD hehe

Martin  -  2008-10-13 20:46:21
Det første mad jeg har lavet efter jeg er flyttet hjemme fra ;) det var dejlig nemt, og smagte rigtig godt ;) det er godt til nogen der ikke gider bruge så lang tid på at lave mad ;)

...Børn...  -  2008-10-13 16:07:32
Ja børne synes det var et fedt navn og så smagte det super godt!

nanna  -  2008-10-05 12:02:08
vi kan alle lide det så den bliver i familien

  -  2008-10-03 14:04:31
abehjerne.... sjov titel... må absolut prøves

Abehjerne..  -  2008-08-26 18:57:27
Ja. Navnet Abehjerne er et ret klamt navn! Hvert fald ikke et sport appetiteligt navn, men den skal da prøves en dag, den lyder god! Det ser faktisk lidt ud som Pasta i kødsovs!

  -  2008-08-13 18:01:24
rigtig god til børn

barbara  -  2008-08-04 17:16:37
det smager sku godt ;D

anja  -  2008-07-31 13:22:21
kan man bruge en slags feta ost i stedet for filadelfia???

Sofie  -  2008-07-15 15:13:40
Et spørgsmål mere hehe. I opskriften står der flåede tomater, men på billedet af ingredienserne er det hakkede tomater. Hvilke tomater skal der bruges?

Sofie  -  2008-07-15 15:06:57
Har et spørgsmål til alle, ville oregano ikke være et godt krydderier?

Sofie  -  2008-07-15 15:02:46
Lidt ulækker titel, men hvorfor ikke

charlotte  -  2008-07-05 20:55:18
ret nok med ulækker navn. hos os hedder den bare abe gryde. ellers får jeg ikke familien til at spise det.. :) men den er super nem og lækkert. og indeholder ikke meget. mere spændende end bare alm kødsovs.

Louise  -  2008-06-16 18:27:00
Super go ret. min mor er vild med den :) jeg bruger bar fløde/mælk i stedet for philadelphia osten!

Helle  -  2008-06-14 13:17:15
Lækkert og ungerne elskede det :D

DitteThomsen  -  2008-04-23 17:02:03
Sjovt navn :-) det får en til at stoppe op, og se hvade det her nu er for noget, og ja så elsker børn det. Nu er det 2. gang vi skal have det, og jeg tro bøne glæder sig til maden i aften, føste gang var et hit.

Henge  -  2008-04-20 18:54:06
Super lækkert! Ungerne elskede det.

Betina  -  2008-03-29 16:02:46
Den smager rigtig godt.. Kæresten var helt vild med den.. Den kan varmt anbefales..

Shilas  -  2008-03-24 19:51:46
Fedt navn får en til at prøve retten. Og det smager vildt godt. Har selv lavet retten for mine forældre og bror.

Betina  -  2008-03-12 22:25:45
Det er en rigtig god opskrift.. Min kæreste spiste rub og stub..

lars  -  2008-03-02 17:28:17
prøvede den uden hakkede tomater det smagte udemærket jeg skulle dog bruge lidt sovsekulør og lidt vand, udover det skiftede jeg philadelfia osten ud med græsk youghurt men det var bare mums

Momsemor  -  2008-02-25 15:46:34
Undskyld, men forstår ikke begejstringen over denne yderst simple kødting, som er meget fed, meget salt, og som ser ulækker ud,- og desuden har et klamt navn....

Ja  -  2008-02-06 12:49:04
Titlen fik mig til at have meget lidt lyst til at lave det...

mumsis  -  2008-02-02 11:13:34
lækker og nem ret,børnene foreslår den tit

Sjipsjap  -  2008-01-27 19:59:38
det smager super godt! jeg brugte dog fløde i stedet for osten, for jeg havde ikke noget ost... men absolut lækkert!!!

  -  2008-01-22 21:51:26
lyder super lækker...fedt navn...!!

Emilie  -  2008-01-19 18:11:11
Supergod men lidt klam titel...

Den HårdeKOKte  -  2008-01-18 23:29:21
Det ser lækkert ud men navnet lyder klamt

*Nico*  -  2007-12-19 11:46:32
Det er super lækker ret, med en god omgang salat til, retter det lidt op på det fede og er også super lækkert til i en skål for sig selv.. :D

Charlotte og Casper  -  2007-12-12 19:45:26
Super lækker nem mad!

acm  -  2007-12-08 17:57:10
har også prøvet med philadelphia med krydderier, det bliver den ikke ringere af... tilsæt evt lidt aromat krydderi, det er også godt super lækker ret

E den lækre<33:D  -  2007-11-22 14:09:03
DEN ER SUPER!!!!<3:B

  -  2007-11-14 22:52:50
pænt grimt navn, men hey den er heller ikke speciel køn:o)

preben  -  2007-10-24 15:49:55
en dåse flåede tomater med chili

Jeannette  -  2007-10-12 18:03:30
Det er bare SÅ lækkert! Vi har spist den flere gange.. MUMS

M_Maja  -  2007-10-07 17:28:28
Lyder som en rigtig god ret, vi skal prøve den i aften, men vil prøve at tilføje fløde i stedet for philadelphia osten.

  -  2007-09-20 14:29:25
ikke en særlig læker ret

Kim  -  2007-09-18 15:18:15
den er mega god mayn

sandra  -  2007-09-03 21:27:13
jeg har lavet den flere gange, herhjemme er den et hit, vi syntes den er rigtig god. jeg putter 2 dåser cocktailpølser i. men vi har også til 2 dage, men vi er også kun 2. så 7 pers er måske lige i overkanten.. i skulle prøve den

Igasoq/kok  -  2007-08-25 10:04:39
Mamat/det smager godt apakaap qarasai/abehjerne

tommy  -  2007-08-12 14:05:19
syntes det er et fedt navn glæder mig til at smage hjerner i aften :-)

Tina  -  2007-08-04 16:25:42
Lige lovligt meget kød i kød til mig... mangler noget grønt til at lette lidt på den.

vorbasse ungkal  -  2007-07-27 11:48:27
Det skal prøves :-) Mon ikk det er godt at komme en dåse majs i?

Nellie  -  2007-07-08 13:15:57
Forresten er den ikke fed, da philidelphia ost jo kan fåes i en light version og jeg tog den version med krydderurter og hvidløg, så blev retten endnu bedre. Ingen fløde i her...

Nellie  -  2007-07-08 13:12:57
Den er da super god, har lavet den med ris i stedet. Mums!

louisekm  -  2007-07-01 17:11:18
Den smager bare mega godt...

Dingsen  -  2007-06-26 20:33:52
Ser da lækkert ud, men er det ikke lidt fed? :O

Marianne  -  2007-06-20 19:20:42
Rigtig god og lækker ret. Alle kunne lide den, børn og voksne.

jonas  -  2007-06-20 14:52:37
lyder underligt med philadelphia ost i. men prøver skisme

pigen med ringen  -  2007-06-18 16:36:36
Det var en supper god ret, den smager rigtigt godt...! Men navnet til retten er mega ulækket...!

acm  -  2007-06-06 10:07:29
til chili--- der skal da ikke fløde i... det er en philadelphia ost der skal i..

acm  -  2007-06-06 10:06:01
Rigtig god ret som min famile godt kan lide...

Camilla  -  2007-05-24 10:57:57
Ser ud til at det er en lækker ret, men nogen der kan anbefale grønsager til ?

Conny  -  2007-05-22 11:00:33
Gooodt :)

  -  2007-05-14 14:35:21
"Væltet lokum" ville nok være en bedre betegnelse.... Særlig lækkert ser det ikke ud!

Brian  -  2007-05-02 18:54:24
meget lækker og nem at lave

Annette  -  2007-04-30 15:08:56
alle elsker denne ret

anja  -  2007-03-28 09:16:58
Til Chili13, du snakker om fløde, hvor i opskriften står der at man skal bruge fløde????

Rasmus  -  2007-03-26 14:06:51
En kold øl til er også godt

Daniel  -  2007-02-22 18:49:23
Mums! smager rigtig godt, men giver de andre ret, lidt specielt navn ;o)

helle  -  2007-02-10 17:53:49
Det smager godt men lidt fed.

Sam  -  2007-01-30 15:49:24
Smager udemærket,men husk bare at cocktailpølserne IKKE får KOGe som der står,de skal bare i til sist og lunes med,En forbedring syndes jeg det er om man steger bacon krispit så ddet knaser og at man drysser der oven på retten når den serveres sammen med frisk oregano,det pynter og dufter godt på den gode retten med det klamme navn *SS* og så lige en kommentat til Madmor42, det med spruten at den skal ha en høj alkohol halt er da fuldstændigt lige meget da alkoholen afdunster under tillavningen... et godt råd er at altid bruge den billigste vin eller sprut man har der bliver ingen forskæl på smagen. Høj alkohalt er okay om man skal flambere ellers ikke.

Kristine  -  2007-01-22 14:54:40
God, bare man ikke får for meget af det... Synes at den er lidt fed med det bacon...

bitten.h  -  2007-01-12 18:30:35
smager super godt

spejdermadmor  -  2006-12-11 06:39:08
spejdernes favorit

Casper  -  2006-11-30 18:56:01
Skal da snart prøve den ;)

Madmor42  -  0000-00-00 00:00:00
Husét elsker det, der kan også tilføjes en lille smule rødvin/whisky/cognac eller andet med høj sprutprocent

christina  -  0000-00-00 00:00:00
super god mad og nemt at lave .

Miig  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder lækkert!

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
HELT PERFEKT!

Rikke!  -  0000-00-00 00:00:00
har ikke smagt det endu men lyder godt klamt navn men det lyder rigtig godt:-)

stubbing  -  0000-00-00 00:00:00
Min kære Chili13, I må da være åleslanke eller er i bare ikke vant til at tage fra 7 prs. der er måske nok til tre bønder, to hvis de er hårdtarbejdende...

lelle mig  -  0000-00-00 00:00:00
hold da lige kæft en dejlig ret det smagte dejligt

emse tøzen  -  0000-00-00 00:00:00
god men der er også en anden en lige under der hedder det samme og det lyder ret klamt

Sara  -  0000-00-00 00:00:00
Seer læqqert ud MMM . <3

Tine  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også godt med kartofelmos til

seb  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker

Irene  -  0000-00-00 00:00:00
Ja det er en god ret - men Abehjerne er også en drink.. Og den er ikke god!!!!!

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Smager herligt, børnene var også vilde med det!

pennerup  -  0000-00-00 00:00:00
abehjerne god ide at kalde den.. hos os hedder forlorenhare... sumpmonstermave indsøbt i tussetarme.. ungeren elsker skøre navne til vores mad og vi har mange navne.. :O)

Lenny  -  0000-00-00 00:00:00
Heej!! Nu er jeg ikke kræsen og kan derfor både lide ris og pasta.. Så vis der er nogle der kunne give et bud på hvad der smager bedst!!

Chili13  -  0000-00-00 00:00:00
Nu har jeg kigget på den opskrift i lang tid, men er blevet ved med at vende tilbage. Nu har jeg så prøvet den og kan give en ordenlig kommentar. God, men jeg puttede ikke så meget fløde i. Og i en familie som min på 4 personer, spiste det ad to aftener. Så der er ca. til 7 personer.

Annette  -  0000-00-00 00:00:00
Det var en rigtig succes, det smagte rigtig godt

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
god, men ulækkert navn

linda  -  0000-00-00 00:00:00
navnet abehjerne, lyder klamt, men det skal da prøves

pernillapigen  -  0000-00-00 00:00:00
super god ide men ulækker tittel.

Angel  -  0000-00-00 00:00:00
god