Ruskomsnusk 02

Ruskomsnusk 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Zambia68

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.skinke eller hamburgerryg
250 g.gulerødder
5 dl.vand
500 g.nye kartofler
250 g.bælgede ærter
25 g.smør/margarine
2 spsk.hvedemel
 peber
 salt
 hakket persille
 
Opskrift:
Skinke eller hamburgerryg skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges. Skinke gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Koges knapt møre hvorefter ærterne kommes i. Fedtstof og mel røres sammen og kommes i. Koges med 5-10 minutter.

Retten smages til med salt og peber. Drysses med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 18337 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu