Sarma (Fyldt surkål)

Sarma (Fyldt surkål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :     

Ingredienser:
1 stk.surkål (færdigkøbt)
500 g.hakket oksekød
2 spsk.ris
 salt
 peber
1 spsk.vegeta (krydderi)
 olie
2 spsk.hvedemel
1 ds.hakkede tomater
 
Opskrift:
Bland hakket oksekød godt sammen med ris. Tilsæt salt, peber, Vegeta og lidt vand. Tag et af bladene fra surkålen, fyld det og rul sammen. Luk surkålen ind i siderne. Klik her for at se hvordan, (langsom/hurtig) forbindelse. Varm lidt olie i en gryde og tilsæt mel. Når melet begynder at få lidt farve, tilsættes de hakkede tomater. Rør sammen. Sæt de fyldte surkål helt tæt i gryden. De skal koge ved svag varme i 1½ time under låg.





karakterer:
Opskriften er vist 18330 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-07 16:56:58
Prøv med svinekød og grødris, istedet for almindelig ris og bacon mangler der også! Bacon i tern i fyldet. Og når man laver det i gryden, så læg først nogen sarma i et lag, og stor bacon som du selv skærer i et andet lag, bliv ved sådan. Det smager så godt!

  -   2010-03-04 22:26:01
det smager godt hvis man blander hvidløg i kød , mmmmmmmmm !

  -   2008-11-24 12:48:37
Bosnisk mad er det bedsteeee !! ;) heeelt sikkert!

  -   2008-09-10 12:09:31
Bulgarien , Bosnien , Macedonien, Jugoslavien laver de bedste sarma i hele europa :)

  -   2005-01-01 01:01:01
hmm det smager GODT ej der skal kartofelmus til så er det bar super godt:-)