Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Honningstegte kyllingelår

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylingelår hele med rygbenOprindelsesland : Indien - Indisk - Indiske

Indsendt :

Honningstegte kyllingelår, billede 4 Honningstegte kyllingelår, billede 1 Honningstegte kyllingelår, billede 2 Honningstegte kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
2 spsk. Honning flydende 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Rør honning sammen med sennep og krydderier og smør det på kyllingelårene, og læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Serveres med ovnstegte kartofler og en sauce efter smag, kold eller varm.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)

Opskriften er vist 45488 gange,
og udskrevet 1687 gange.


Energi:
KJ total 7678 (1828 kcal)
KJ pr. Pers. 3839 (914 kcal)
Vægt ialt 1934 gram
Vægt pr. Pers. 967 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 397 KJ (94 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


kolonien  -  2010-05-28 22:23:48
Rigtig lækkert. Vi pyntede med lidt friske koriander. Man kan roligt putte mere dijon i hvis der skal være mere bid i.

brundt  -  2009-06-25 18:15:25
alletiders opskrift kan også bruges som marinade på andet kød og så en tur på grillen kan krydres som man vil

Jeppe  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager bare rigtig godt - og er nem at lave