Hindbærsuppe

Hindbærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggeblommer
1 madæble
0.5 appelsin, Saft heraf
6 dl.letmælk
125 g.kvark
250 g.hindbær
 
Opskrift:
Skær æblet over i fire dele, fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker. Kog æblet og appelsinsaften til mos over svag varme i en gryde med låg Pisk æblemosen sammen med æggeblommerne indtil blandingen er let og luftig Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden. Rør kvark i. Fordel hindbærrene i suppetallerkner og hæld suppen over.





karakterer:
Opskriften er vist 11810 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu