Rød Oksemørbrad

Rød Oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.oksemørbrad (meget mørt)
1 spsk.knuste peberkorn
 Maldon sea salt
1 stort bdtradiser
2 bdt.rucolasalat
0.5 fint snittet iceberg
1 spsk.frisk ingefær skåret i tynde strimler
1-2 mellem stærke chili skåret i strimler (uden kernerne)
1 bdt.frisk ingefær
 olivenolie til stegning
 
 Dressing:
2 spsk.sesamolie
2 spsk.soya
1 lime saft heraf
 
Opskrift:
Rør salt og peber sammen og kom blandingen ud på et rent skærebræt. Rul mørbraden rundt så peber og salt sætter sig hele vejen rundt. Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider. Sæt kødet på en rist i en varm ovn, 200 grader 20 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt 10 minutter.

Snit radiserne og bland rucola med iceberg og anret det på et stort fad. Skær kødet i tynde skiver og anret det smukt henover salaten. Drys med ingefær og frisk chili. Drys med radiserne.

Pisk dressingen sammen og kom den henover sammen med plukket koriander og server med et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20596 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu