Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Brasiliansk mørbradgryde

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Oksemørbrad øvrigtOprindelsesland : Brasilen - Brasiliansk - Brasilianske

Indsendt :

Brasiliansk mørbradgryde, billede 4 Brasiliansk mørbradgryde, billede 1 Brasiliansk mørbradgryde, billede 2 Brasiliansk mørbradgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Oksemørbrad, afpudset
1.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
    1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1.5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Kødet skæres i strimler. Imens opvarmes olien på panden, panden skal være meget varm. Kødet brunes/steges på panden 3-4 minutter, hæld gerne væden fra panden et par gange undervejs. Kødet krydres med salt og peber, tages af panden og holdes varmt.

Løget hakkes og peberfrugten skæres i grove tern. Champignonerne renses og skives.

Start med at svits løg og peberfrugt i 2-3 minutter, put champignoner på panden og svits igen 2-3 minutter.

Bouillon, creme fraiche, tomater, knuste hvidløg og hvidvinseddike tilsættes og lad det hele koge nogle minutter, smag til med salt og peber.

Kødet kommes på panden og varmer igennen et øjeblik.

Serveres med kartoffelmos.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (52 stemmer)

Opskriften er vist 126015 gange,
og udskrevet 3523 gange.


Energi:
KJ total 9435 (2246 kcal)
KJ pr. Pers. 2358 (561 kcal)
Vægt ialt 3188 gram
Vægt pr. Pers. 797 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 295 KJ (70 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


thomas5dk  -  2012-10-27 19:00:13
jeg bruger tomat på dåse

Julie  -  2011-02-22 20:46:44
Mums! Brugte også svinemørbrad + kun 18% creme fraise. Jeg undlod at komme tomater i, da jeg er i tvivl om det er friske tomater der skal i. Er der en der ved det??

lars7  -  2010-11-28 18:58:10
smager meget sur med den hvidvinsedikke, men kom 2 spsk ribsgele og en skvis rødvin til samt en kop fløde i så er den super.

thomas5dk  -  2010-06-13 15:17:14
rigtig lækker ret men brug svinmørbra i stedfor og put lidt flødt og bacon i

Anita  -  2010-03-21 17:33:29
En SKÆNDSEL at bruge oksemørbrad på denne måde! Brug et andet mere "ureelt" stykke oksekød og lad det så simre ind til det er mørt. Det giver mere smag til retten og er venligere for pengepungen!

Bente  -  2007-05-12 10:21:58
smagte rigtig godt, blot kom jeg 1 spsk. maizenamel i til at jævne sovsen