Filet og grøntsager i dip

Filet og grøntsager i dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.oksefilet eller kalvefilet
 olie til stegning
2 gulerødder skrællet og skåret i stave
1 squash skåret i stave
2 peberfrugter skåret i strimler
1 lille bæger creme fraiche 18%
50 g.gorgonzola
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær fileten i tynde strimler. Opvarm panden med olien til det næsten ryger. Steg hurtigt halvdelen af kødet af og gentag processen med det resterende kød. Krydr kødet med salt og peber. Mos osten ud i creme fraiche og smag til med lidt salt og peber. Server kødet med dip og de skårne grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 11412 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu