Bøf med hasselbackkartofler og hvidløgssovs

Bøf med hasselbackkartofler og hvidløgssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dianaj

Indsendt :     

Ingredienser:
10 kartofler(f.eks bagekartofler)
500 g.oksekød
 
 Hvidløgssovs:
50 g.margarine
5 dl.fløde
1 ds.tomatpuré
8 fedhvidløg(efter lyst)
 evt.salt
 
Opskrift:
Der skæres små riller kartoflerne og drysses med groft salt. Form bøfferne. Kom lidt fedtstof på panden og lad det blive gyldent. Steg bøfferne og krydder dem med salt og peber. Hvidløgssovs: Smøret smeltes og det blandes sammen.

Tips:

Nem for børn at lav da det hele er skrevet i punkter.





karakterer:
Opskriften er vist 34385 gange,
og udskrevet 721 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 16:36:32
syntes det lyder godt og nemt det skal prøves

  -   2007-12-31 10:08:28
Hasselback kartofler bages i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 1 time, afhængig af størrelsen, til de har fået lidt farve. Dette efter de er forberedt som anført i opskriften her. De kan evt pensles med lidt smeltet smør eller flydende plantemargarine inden de drysses med salt. Kan også drysses med lidt paprika, så får de en fin farve.

  -   2007-11-29 14:07:21
Forklar venligst : Hva' med kartofflerne? Steges, koges, bages, i fryser?

  -   2007-06-21 14:31:38
Dårlig forklaring. selv børn kan ikke forstå den, de tror jo de skal spise kartoflerne rå.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid skal kartoflerne ha´?

  -   2005-01-01 01:01:01
Wow..... super ret!!!! Smagte den får første gang i går...... har lyst til den igen i dag :) Mmmmmmmm