Cajunkylling med ananasris

Cajunkylling med ananasris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     
Cajunkylling med ananasris, billede 4 Cajunkylling med ananasris, billede 1 Cajunkylling med ananasris, billede 2 Cajunkylling med ananasris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingefileter
 olie smør eller margarine
 
 Krydderiblanding:
1 tsk.løgpulver
1 tsk.hvidløgspulver
0.5 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.peber
1 tsk.paprika
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.blandet timian og oregano
 
 Ananasris:
1 rød peberfrugt
340 g.dåse majs
2 dl.ris
4 dl.vand
1 hønsebouillonterning
1 lille dåse ananasskiver (ca.230g)
 
Opskrift:
Bland først alle krydderierne. Begynd derefter at tilberede risene.

Skær peberfrugten i små tern. Hæld væden fra majsene fra. Varm lidt fedtstof i en tykbundet gryde. Læg peberfrugten og ½ spsk af krydderierne i, og svits dette et par minutter under omrøring.

Tilsæt majs, ris, vand, og smuldr bouillonterningen deri. Kog op og rør rundt. Lad det så simre under låg til risene næsten er færdigkogt (se tid på forpakningen).

Steg under tiden kyllingefileterne. Gnid disse ind i resten af krydderierne. Steg dem ved ikke alt for stærk varme til de har fået fin farve og er gennemstegte, 6-8 minutter på hver side.

Skær ananasskiverne i tern, og bland dem, samt så meget væde som ønskes, ned i risene. Lad dette koge nogle minutter, til rísene er helt færdige.

Læg kyllingen ovenpå risene og servér!





karakterer:
Opskriften er vist 86957 gange,
og udskrevet 3669 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-09 18:57:51
Kan man bruge bananer i stedet for kylling?

  -   2012-02-04 16:00:39
dejlig lige til at spise:)

  -   2011-03-23 11:53:05
det er en ren succes. Lavede dog en del mere ris pr. person.

  -   2010-11-17 16:53:46
Super lækkert! Især hvis man skifter kyllingefileterne ud med kyllingelår eller en hel kylling.

  -   2010-10-10 09:14:24
smager lækkert! risene bliver bedst, hvis de lige får lov at stå og trækker 10 min, efter de er færdige, for så bliver væden ved dem lidt tykkere :)

  -   2010-07-02 23:39:21
Santa Maria laver løg og hvidløgspulver som garanteret kan fås i den lokale Super hest eller kvikley

  -   2010-05-07 17:17:37
Hvor kan man købe løg / hvidløgs pulver henne ?!

  -   2009-09-22 18:39:46
Er der en særlig grund til, der anvendes løgpulver og hvidløgspulver i opskriften? I stedet for løg og hvidløg

  -   2007-10-19 14:06:45
Rigtig lækker ret, der kan tåle variationen i indhold alt efter hvad skabene byder på.

  -   2007-08-23 08:59:20
Jeg syntes også at risene skulle have mere væde, og måske lige lidt nok ris i det hele taget, jeg plejer at beregne 1 dl. ris pr. person.

  -   2007-01-11 12:21:07
Fantastisk ret, jeg brugte godt med krydderier og det smagte simpelthen skønt. kan varmt anbefales. Jeg synes ikke den var for hot. jeg brugte mere væde hvilket gjorde risene lå lidt i en suppe der bare smager... SÅ godt. mums

  -   2005-01-01 01:01:01
God , men meget hot.