Appelsinkylling

Appelsinkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Appelsinkylling, billede 4 Appelsinkylling, billede 1 Appelsinkylling, billede 2 Appelsinkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
4 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kog vand op med løg, appelsinskal og saft. Kom kyllingefiletterne i vandet, og lad det småkoge til kødet er gennemkogt.

Tilsæt soja og kartoffelmel, og giv retten et opkog under omrøring. Smag til med salt og peber.

Serveres med ris og evt. flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 132761 gange,
og udskrevet 3402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8266 (1968 kcal)
KJ pr. Pers. 2066 (492 kcal)
Vægt ialt 2340 gram
Vægt pr. Pers. 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-09 20:45:18
Brugte 2 appelsiner og så puttet jeg en chilli i ordi vi godt kan lide krydret mad .. Og så lavet eg en jævning a mazina og mælk.. Det er noget der skal laves igen.. Der er massere af smag :(

  -   2012-06-25 23:06:17
med hensyn til kogning af ris; så hæld ris, vand og salt i gryden. Kog det op og sluk så,men lad gryden med ris tage al eftervarme på pladen. Hermed undgår man de hænger fast i bunden af gryden samt sparer energi (og penge). Lad gryden står i 20 minutter efter der er slukket så er risene færdige

  -   2011-03-07 16:09:37
Kartoffelmelet skal røres ud i koldt vand eller saft af det der skal jævnes. Emnet (appelsinsaucen) bringes i kog og den oprørte stivelse hældes i under omrøring. Efter jævningen er tilsat må emnet (appelsinsaucen) ikke koge! det kan ødelægge saucen! Man kan også bruge maizena istedet for kartoffelmel da der er neutralt i smagen og bruges til fedtfattige supper og saucer. Majsstivelsen røres op i koldt vand og røres derefter ud i det emne, der skal jævnes. Emnet koges i 4-5 minutter.

  -   2011-03-07 16:09:19
Kartoffelmelet skal røres ud i koldt vand eller saft af det der skal jævnes. Emnet (appelsinsaucen) bringes i kog og den oprørte stivelse hældes i under omrøring. Efter jævningen er tilsat må emnet (appelsinsaucen) ikke koge! det kan ødelægge saucen! Man kan også bruge maizena istedet for kartoffelmel da der er neutralt i smagen og bruges til fedtfattige supper og saucer. Majsstivelsen røres op i koldt vand og røres derefter ud i det emne, der skal jævnes. Emnet koges i 4-5 minutter.

  -   2010-04-09 12:51:37
PRØV AT TILSÆTTE LIDT STØDT MUSKATNØD, DET `GØR DEN LIDT MERE SMAGFULD!

  -   2009-03-18 23:11:38
Jeg personligt ville ,stege fileterne så de blev brune og lækker at se på,inden at jeg satte dem over, men smag og behag .Velbekommen .Roland

  -   2007-09-09 21:22:58
lyder lækket skal helt sikkert prøve den

  -   2005-01-01 01:01:01
Man skal lede længe efter så smagsløs en ret !