Leverpostej 05

Leverpostej 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina Warren Goldschmidt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lever
250 g.spæk
1 løg
1 æg
100 g.hvedemel
7.5 dl.mælk
2-3 tsk.salt
 evt.et par ansjoser eller marineret sild
 
Opskrift:
Lever, spæk, løg og evt ansjoser/sild hakkes i kødhakker. Æg, mel, salt og mælk tilsættes. Det hele røres let sammen og hældes i en folieform. Bages i vandbad ved 170 grader C i 1 1/4 time

Tips:

Smager bedst nybagt og let afkølet på et stk brød med rødbede på. Er også god til jule-påskefrokosten





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 11374 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu